Náměšť 2007 - 2. soustředění TOP 6 v roce 2007

Ve dnech 9. – 14. června 2007 proběhne v Náměšti nad Oslavou druhé soustředění TOP 6 v roce 2007. Vedoucími akce jsou IM David Kaňovský a IM Pavel Šimáček.

Datum: 9. – 14. června 2007 (sobota – čtvrtek).

Místo: Náměšť nad Oslavou, Ubytování v soukromí „U rodinné pohody“, Husova 761 (viz: http://www.dejf721.info/ubytovani.html). Kapacita ubytovny není „nafukovací“, proto prosím o včasné přihlášky! Kdo si navíc přiveze vlastní spacák (+ karimatku), popř. stan, tak dostane slevu! (dořeší se individuálně).

Vedoucí akce: IM David Kaňovský, IM Pavel Šimáček.

Účastníci: Talentovaní šachisté a talentované šachistky starší 18 let (mladší po dohodě s vedoucími akce).

Přislíbení trenéři - lektoři: GM Zbyněk Hráček, GM Viktor Láznička, GM Marek Vokáč, IM Pavel Šimáček, IM Lukáš Klíma,...

Účastnický poplatek: 1350,- Kč (poplatek zahrnuje ubytování a náklady (některé) na trenéry, snídaně, popř. další „věci“ pokud zbude).

Stravování: Snídaně si budeme dělat přímo na místě, kdo bude chtít, tak popř. i obědy, večeře, svačiny atd. (kuchyňka je plně k dispozici), jinak je v blízkosti (do 500m) několik velmi kvalitních hospod či restaurací.

Očekávaný příjezd: V sobotu večer (po sedmé hodině), popř. v neděli dopoledne. V sobotu probíhá rapid turnaj v Hustopečích, odkud se pojede přímo na soustředění.

Odjezd: Ve čtvrtek v odpoledních (večerních) hodinách.

Program: Intenzivní šachový trénink – minimálně 6 hodin denně, jako doplňkový program sport, turistika (okolí Náměště je jako stvořené pro turistiku či cykloturistiku – jízdní kola tedy popř. s sebou!), společenské hry aj.

Informace: podá vedoucí akce, GMkana@seznam.cz, mobil: 732 689 596, http://www.dejf721.info.

Propozice a průběžně aktualizovaný seznam účastníků (resp. trenérů) bude možno též nalézt na stránce: http://www.dejf721.info/namest07.html

Přihlášky: Posílejte prosím do 31. května na můj mail GMkana@seznam.cz.

Různé: Obracejte se pokud možno se vším (včetně přihlášek) pouze na mě, Pavel bude skoro celý květen mimo ČR.