Forum chess.cz
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
08.11.2017, 12:45:26

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
619 příspěvků v 138 témat od 569 uživatelů
Nejnovější uživatel: NajiZweig
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  Forum chess.cz
|-+  Komise rozhodčích
| |-+  Rozhodčí a legislativa ŠSČR (Moderátoři: Petr Harasimovič, Richard Fischl, Jaromír Skála, Jan Malec, Jiřina Prokopová)
| | |-+  Změna jména
« předchozí další »
Stran: [1] Dolů Tisk
Autor Téma: Změna jména  (Přečteno 4655 krát)
kanana
Jr. Member
**

« kdy: 27.09.2011, 01:47:41 »

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li se dá změnit křestní jméno v databázi ŠSČR a FIDE.
Zaznamenáno
hasbye
Host
« Odpověď #1 kdy: 28.09.2011, 10:40:46 »

Určitě to jde (předpokládám tedy, že máte na mysli změnu v situaci, kdy je současný údaj chybný, nebo se hráči změnilo jméno např. v důsledku sňatku).

Pro změnu v databázi ŠSČR kontaktujte paní Jitku Kniezkovou. Změnu na FIDE zajistí rating officer Martin Šmajzr. Kontakty na oba najdete tady: http://www.chess.cz/www/informace/komise/ok/kontakty.html
Zaznamenáno
kanana
Jr. Member
**

« Odpověď #2 kdy: 28.09.2011, 12:11:04 »

Děkuji.
Zaznamenáno
Michaelspaw
Host
« Odpověď #3 kdy: 23.06.2015, 10:27:32 »

Zdravim.

Stala se mi takova nemila vec.Kupoval jsem letenku a vyplnil spatne jmeno cestujicicho, jelikoz jsem to vyplnoval uz asi napotreti a nabidlo mi to nejake jmena tak sem nechtene namixoval JMENO KAMARADA ale prijmeni MOJE .. potrebuju to tedy nejak zmenit.Chtel bych poprosit o radu, zda to jde zmenit nejak na strankach, nebo jak to udelat? Dekuju moc
Zaznamenáno
Michaelspaw
Host
« Odpověď #4 kdy: 24.06.2015, 01:15:06 »

Rekl bych... ze koupe nove letenky, je urcite lepsi volba nez zmena jmena cestujiciho.
Zaznamenáno
Stran: [1] Nahoru Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!