Soustředění TOP 8, Otradice 17. - 22.6.2008

Druhé soustředění TOP 8 roku 2008 proběhne od 17. do 22. června v Otradicích.

Otradice 2008

2. soustředění TOP 8 (16+) roku 2008

1. soustředění žen roku 2008

Datum: 17. – 22. června 2008 (úterý – neděle).

Místo: Otradice, malá vesnička nacházející se cca 5 km od Náměště nad Oslavou. Ubytování i výuka jsou zajištěny ve dvou útulných rodinných chatkách, jejichž kapacita je dohromady cca 20 míst. Vedle toho je možnost stanování, místa pro stany je skutečně dost. Obě chaty nabízí příjemné “venkovské” pohodlí, včetně bazénu, dvou ohnišť, tří krbů...

Vedoucí akce: IM David Kaňovský, IM Pavel Šimáček.

Účastníci: Talentovaní šachisté a talentované šachistky starší 16 let s ELOF(N) minimálně 2000, u juniorek 1800 (mladší a slabší po dohodě s vedoucími akce).

Přislíbení trenéři-lektoři: Mělo by se jednat o minimálně dva GM nad 2550, dále pak GM Vokáč, reprezentační trenér žen IM Klíma a IM Šimáček

Účastnický poplatek: 1500,- Kč (poplatek zahrnuje ubytování, náklady na trenéry, snídaně a jednoduché večeře, příp. další vydání). Stanisté (= lidi spící v průběhu akce ve stanech) budou mít po dohodě významnou slevu!

Stravování: Snídaně a večeře si budeme dělat přímo na místě, kdo bude chtít, tak popř. i obědy, svačiny atd. (2 kuchyňky jsou plně k dispozici), jinak se ve vzdálenosti cca 150m nachází penzion a restaurace Jízdárna. (http://www.penzionjizdarna.eu)

Očekávaný příjezd: V úterý v odpoledních hodinách, aby v úterý večer mohl proběhnout první (dobrovolný) tréninkový miniblok.

Odjezd: V neděli v dopoledních hodinách.

Program: Intenzivní šachový trénink – minimálně 6 hodin denně, jako doplňkový program sport, turistika (okolí Otradic a Náměště vůbec je jako stvořené pro turistiku či cykloturistiku – jízdní kola tedy popř. s sebou!), společenské hry, v podstatě hned vedle je Jízdárna s možností projet se na koni a spoustou dalších služeb atd. (viz odkaz výše).

Detailní informace: podají vedoucí akce

Detailní informace a průběžně aktualizovaný seznam účastníků (resp. trenérů) bude upřesněn na adrese: http://www.dejf721.info/otradice08.html.

Přihlášky: Posílejte prosím do 20. května na mail GMkana@seznam.cz. Přihlášeným po termínu nemůžeme zaručit účast!!!