Kateřina Němcová „hvězdou“ při předvádění nových značkových psacích potřeb

Česká reprezentantka a mezinárodní mistryně Kateřina Němcová byla hlavní „celebritou“ prezentace nové předvánoční kolekce psacích potřeb značek PARKER, WATERMAN a LAMY, která proběhla ve dnech 19. -20. 9. 2007 v Obecním domě v Praze.

Na úvodní tiskové konferenci byla představena historie a současnost psacích potřeb značek PARKER, WATERMAN a LAMY, vysvětleny důvody spojení šachu a prezentace luxusních psacích potřeb a také představeny největší úspěchy Kateřiny Němcové. Bezprostředně po tiskové konferenci proběhlo Katčinou rukou odhalení kolekce značek PARKER, WATERMAN a LAMY, připravených pro letošní vánoční trh. Následnou autogramiádu již Katka absolvovala s nejnovější luxusním perem značky PARKER.

Pro zajímavost: v nabídce firmy WATERMAN je kolekce čtyř per z edice Waterman Sérénité D’Art, která je inspirována zemskými živly a jejíž hodnota je 1,800.000 Kč.

Celý program byl zakončen simultánkou Kateřiny Němcové proti 13 zájemcům. Sportovní výsledek (9 : 4 pro Katku) nebyl v tu chvíli to hlavní; důležitá byla spokojenost pořadatelů z úspěšné akce a spolupořádajícího Šachového svazu ČR ze skvělé propagace šachu!